Tips voor #1: een opgeruimde kamer

Heyhoi lieve lezers!

Helaas ben ik er ook niet zo’n held in, maar dat komt omdat ik slecht ben om mijn eigen tips aan te nemen. Deze keer wil ik jullie eens laten verdiepen in een opgeruimde kamer. Met name sommige chaoten onder ons weten precies wat ik bedoel.

Tip #1: Bewaar niet teveel spullen!
Teveel spullen bewaren zorgt alleen maar voor meer spullen. Uiteindelijk heb je te weinig ruimte voor de andere spullen. Daarnaast weet je niet meer waar je je spullen hebt gelaten waardoor binnen de kortste keren jouw kamer weer overhoop ligt.

Tip #2: Vrolijk bezig
Je kamer opruimen als je merkt dat je chagrijnig hebt, werkt niet. Je bent er op dat moment niet zo goed bij met je hoofd, spullen raak je weer kwijt, leg je op verkeerde plekken neer etc etc. Zorg er dus voor dat je met enigszins een goed humeur te werk gaat. Dit kun je verbeteren met muziek.

Tip #3: Neem de tijd ervoor
Zorg dat je de tijd ervoor neemt om daadwerkelijk je kamer op te ruimen. Als je ’s avonds begint, heb je maar een korte tijd om je kamer op te ruimen. Uiteindelijk zit je met een half opgeruimd, half schone kamer, met als resultaat dat het weer snel een bende is. Plan zoiets dus goed in!

Tip #4: Als je het doet, doe het goed
Dit sluit mooi aan op tip 3, als je het doet, doe het goed. Doe niet alleen de grond en je bureau. Doe gelijk alles, heb je dat ook weer mooi gedaan. Ook alles lekker schoonpoetsen en niet alleen even een plekje geven. Schoonpoetsen geeft daarnaast een lekker geurtje in je slaapkamer.

Het is heel belangrijk om je slaapkamer opgeruimd te houden. Dit zorgt voor minder stress en een goede levensstijl. Daarnaast zorgt het ervoor dat je hoofd minder rommelig is.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Hebben jullie zelfs nog nuttige tips, laat ze vooral weten in een reactie.

Liefs,
Nayomie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s