10 zomertips!

Heyhoi!

Het is je vast niet ontbroken dat de zomer is aangekomen. Tijd van het warme weer maar ook van onweer. Tijd van de ijsjes, maar ook nog een lekkere fleecedeken. Tijd van de BBQ en van het zwembad. Vandaag ga ik jullie 10 tips geven om de zomer lekker door te komen. Ze zullen vanzelfsprekend zijn, maar je kunt het niet vaak genoeg herhalen.

1. Zet ’s avonds de BBQ aan en maak na afloop er een leuk kampavondje van. Lekker bij de warme BBQ en eventueel zelf nog een vuurkorf aanzetten. Puur genieten.

2. Neem een duik in het bad. Geen zwembad of niet in het zwembad willen? Een optie is een tijltje of emmer vol doen met koud water. Zet daar je voeten en en het zal je goed doen.

3. Hou je slaapkamerraam dicht bij warm weer. Bij warm weer dringt namelijk de warme je kamer in en slaap je niet zo fijn. Als het frisser is, uiteraard je raam lekker open gooien.

4. Fietsen! Als er iets lekker kan in de zomer is dat wel fietsen. Zo kun je genieten van de omgeving en misschien wel wat leuke foto’s maken!

5. Sporten is ook een ding wat je lekker kunt doen in de zomer. Als het 30+ is, is dat wat minder aan te raden, maar het is zeker een optie. En zeker ’s avonds is het altijd fijn. Zo kun je hardlopen, skeeleren, yoga, krachttraining en noem maar op. Vanalles kun je beleven.

6. DIY ijsjes maken! Vele bloggers, vloggers en andere website laten jullie zien hoe je een heerlijk ijsje zelf kunt maken. Uit de winkel ijs halen is natuurlijk ook goed, maar wat is er fijner dan je eigen smaken mixen en daarvan een heerlijk ijsje maken?

7. Wat ook leuk en lekker kan zijn is een boekje lezen onder de parasol. Het is fijn om je gedachte in een boek te storten en je mee te laten slepen in het verhaal van de hoofdpersoon. Voor je het weet is de grootste hitte alweer voorbij.

8. Wat absoluut niet mag ontbreken is dat je je moet blijven insmeren. Welke temperatuur het ook is, de zon is soms echt sluw. Voor je het weet ben je flink verbrand en ja, dat slaapt ook niet erg fijn.

9. Als het regent, geniet van die tijd. Voor je het weet is het weer warm. Daarnaast, met je kaplaarzen in de plassen springen, wie deed dat vroeger niet? Brengt weer een beetje het kind in je naar boven.

10. En de laatste, blijf genoeg drinken. In de zomer zweet je veel en verlies je dus veel vocht. Daarom is het extra belangrijk om goed te drinken om genoeg vocht in je lichaam te houden.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze varierende tips. Als jullie nog aanvullende tips hebben, laat het vooral weten!

Liefs,
Nayomie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s